Gastenboek - MaaikeKookt

Ga naar de inhoud
Gastenboek
MaaikeKookt verneemt graag uw mening.
Zodat steeds meer mensen MaaikeKookt gaan ontdekken.
Hartelijk dank voor uw reactie!
Gastenboek
4.7 / 5
16 beoordelingen
11
4
0
0
0
ingrid
16 dec 2021
Nog hartelijk dank voor je gezellige kookworkshop, Maaike!.
Jouw persoonlijke aanpak paste heel goed bij het kleinschalige karakter van het verjaardagsfeestje met 5 vriendinnen (één van ons werd 50).
Je hebt ons in de middag een reeks aan heerlijke gerechten laten klaarmaken en kneepjes van het vak laten zien, dat terwijl wij geen ‘groentjes' in de keuken zijn!
Toen wij aan het begin van de avond aan het feestmaal zaten, heb jij alles opgeruimd… ‘ontzorgen' noemen wij dat… te lief!
Ik zit al stiekum aan een volgende gelegenheid te denken om jou weer te vragen voor de culinaire gezelligheid… je hoort van ons!
Liefs ingrid
Monica
10 jun 2021
Maaike heeft al diverse keren afwisselende en heerlijke diners gekookt voor onze gasten van de webtv studio. Of het nu stampot is, Aziatische gerechten of Franse aardappel gratin, alles is even smakelijk en tot in de puntjes verzorgd.
Wij verheugen ons al weer op de volgende gelegenheid dat Maaike voor ons kookt!
Marc
06 jun 2021
Aziatisch en Italiaans buffet besteld bij Maaike. Alles helemaal top geregeld en heerlijk gegeten. Absolute aanrader en wij gaan het zeker nog eens over doen!
Fam Trommel
25 okt 2020
De keren dat we bij Maaikekookt bestellen is niet meer op 1 hand te tellen. Zo ook afgelopen 24 oktober 2020, een Indiaas buffet voor 8 personen. Wederom hebben we heerlijk gegeten en was het ruim voldoende..... Top Maaike, goed gedaan en tot de volgende keer.... Succes met je onderneming.
Sanne
10 apr 2020
Maaike heeft vanavond een heerlijk 3 gangen diner bij ons gebracht. In tijde van Corona en het niet uit eten kunnen echt een feest om thuis te ontvangen. Een heerlijk Indiaas 3 gangen diner. Jaren lang bij een goede Indiër gegeten in Amsterdam, maar Maaike overtreft t. We hebben genoten. Dit gaan we zeker nog een keer doen! Lfs, Sanne en JP
Bauke Maassen
02 sep 2019
Maaike heeft samen met haar man een top diner gemaakt en uitgeserveerd voor 28 jongemannen tijdens een 21 diner bij ons aan huis op de steiger. Ook hebben ze onze keuken spic en span achter gelaten. Top . Aanrader !!
Amaris Zuiderheide
04 jun 2019
Maaike heeft een heerlijke lunch (soepen, broodjes, div salades) verzorgd voor de vrijwilligers van Zuiderheide. 's Avonds een Mexicaans buffet voor het personeel. Voor beide groepen (2 x 90-100 personen) heeft Maaike geweldig gekookt en alles tot in de puntjes verzorgd. Verse hoogwaardige producten, met zorg bereid! Ook aan alle dieetwensen kon zij voldoen. Daarnaast heeft Maaike ook de bediening verzorgd, erg correct en netjes. Complimenten om 2 grote groepen op 1 dag van een heerlijk buffet te voorzien.
Adrie Machielse
16 apr 2019
We hebben op 6-4 2019 een goed verzorgde high tea gehad verzorgd door Maaike kookt gehad.Het was een familiemiddag op mijn werk .De high tea was prachtig verzorgd en de high tea was erg lekker en gevarieerd Maaike had het allemaal erg mooi aangekleed. Echt een aanrader.!!!!!!!
robi van roode
09 apr 2019
nou dat was geslaagd, eerst gezellig een potje kaarten en daarna schotel in de oven en smullen maar
sandra bonte
09 apr 2019
eten op locatie, wat een feest! een fantastische ontvangst, een welkomsdrankje, aanschuiven aan een prachtige tafel en dan het eten..... een heerlijkheid. Vijf gangen en t/m het toetje smakelijk, mooi opgediend en bijzonder. Dank jullie lieve dames, een ware aanrader!
Terug naar de inhoud